home

UPDATE BEVEREN KERMIS 2020

We zitten momenteel in een moeilijke periode. De coronacrisis slaat hard toe, ook in de evenementensector. Helaas kunnen wij hier ook niet aan ontsnappen.

Als Feestcomité waren wij oorspronkelijk van plan om ons 20-jarig bestaan uitgebreid te vieren tijdens de kermis 2020 en daarom hadden wij een mooi passend thema gekozen en al heel wat voorbereidingen getroffen.

Maar omdat de coronacrisis het voor onze sponsors, partners en verenigingen moeilijk maakt, zien wij ons met spijt in het hart genoodzaakt om ons jubileumjaar uit te stellen tot 2021. De gezondheid van ons allen en onze bezoekers komen natuurlijk op de eerste plaats.

We bekijken nu of we in 2020 eventueel een ‘light’ versie van de kermis kunnen organiseren, waarbij alleszins al vaststaat dat de meeste klassieke activiteiten uitzonderlijk NIET zullen georganiseerd worden. Begin juli hopen we op meer duidelijkheid van de Nationale Veiligheidsraad en dan gaan we nagaan of er eventueel een kleinschalige buitenactiviteit veilig en haalbaar is.

We hopen dat iedereen begrip kan hebben voor onze beslissing en geven in de loop van juli meer uitleg over onze plannen voor een éénmalige kleinschalige editie 2020.

We blijven uiteraard hoopvol kijken naar de toekomst. Noteer dus alvast 2021 voor een superfeest met heel veel volk voor onze jubileumviering. En houd deze pagina in de gaten om te vernemen hoe we in 2020 onze kermis noodgedwongen kleinschalig houden.

Blijf feesten, maar houd het veilig voor jezelf en voor je omgeving!

#staysafe #blijfinuwkot